Rotterdam,
30
oktober
2023
|
11:54
Europe/Amsterdam

Dynamisch energiecontract ook beschikbaar voor zonnepaneelhouders

In september introduceerde Eneco een dynamisch energiecontract voor consumenten zonder zonnepanelen op het dak. Vanaf nu is dit ook beschikbaar voor consumenten met zonnepanelen, zodat ook zij voortaan met Eneco Dynamisch direct kunnen meebewegen met de prijsontwikkelingen op de energiemarkt.

Voor consumenten waarbij de zonnepanelen in vergelijking met het eigen verbruik minder tot een gelijke hoeveelheid energie opwekken, kan het interessant zijn om een dynamisch contract af te sluiten. Zeker wanneer het energieverbruik gepland kan worden op de uren waarop de prijzen laag liggen. In dit geval kunnen klanten gebruik maken van de eigen opgewekte stroom en het aanvullen met energie waarvan de tarieven zijn gebaseerd op de actuele uurprijzen voor stroom en de actuele dagprijs voor gas. Met Eneco Dynamisch krijgen nu ook huishoudens met zonnepanelen op het dak meer controle over de kosten en kunnen zij een bijdrage leveren aan de verdere verduurzaming van ons energieverbruik.

Kijk voor meer informatie over Eneco Dynamisch op webpagina over het dynamisch contract. Of lees ons eerdere persbericht.