Rotterdam,
05
januari
2024
|
10:09
Europe/Amsterdam

Eneco start met verhuur hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een goede optie om het gasverbruik tot 70% te verminderen en de woning wel goed te kunnen verwarmen. Tegelijkertijd vraagt de installatie van een warmtepomp om een investering. Eneco wil de warmtepomp graag bereikbaar maken voor meer mensen. Daarom start Eneco met het aanbieden van een hybride huur warmtepomp.

Steeds meer consumenten zoeken een duurzamere oplossing voor hun warmteverbruik dan de cv-ketel. Het is echter niet voor iedereen mogelijk om hierin gelijk geld te investeren. Met het afsluiten van een huurcontract kunnen consumenten wel de overstap maken naar de hybride warmtepomp. Bij Eneco krijgen klanten voor een maandelijks huurbedrag van 49,95 een Remeha Elga Ace warmtepomp geïnstalleerd in de woning, naast de al aanwezige cv-ketel. Tevens vindt hiervoor onderhoud van de hybride warmtepomp plaats. Zo kunnen consumenten eenvoudig hun gasverbruik verminderen en genieten van een comfortabele warme woning.

Adviesgesprek
Voor het afsluiten van het huurcontract vindt eerst een adviesgesprek plaats, om te kijken of de woning inderdaad geschikt is voor de hybride warmtepomp. Daarna krijgt de klant, naast de al aanwezige cv-ketel, een Remeha Elga Ace 4kW geïnstalleerd. Deze hybride warmtepomp is een geschikte warmtebron voor veel verschillende woningtypes en past qua formaat in de meeste woningen.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden voor het huren van een hybride warmtepomp op onze website: Warmtepomp huren | Eneco.