Rotterdam,
03
oktober
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Eneco nieuwe duurzame Partner in Business van RECRON

Recreatiebranche wordt verrijkt met duurzame energieoplossingen

Samenvatting

Per 1 oktober 2012 heeft RECRON, de Vereniging van recreatieondernemers Nederland er een nieuwe Partner in Business bij: Eneco. Aan de bestaande partnering met Europeesche en Alfa Accountants & Adviseurs is nu het partnerschap met Eneco toegevoegd. Eneco is een betrouwbare partner voor de branche en kan invulling geven aan de duurzame ambitie en energiebehoeften in de recreatiebranche.

RECRON heeft binnen de energiemarkt bewust gekozen voor Eneco. “Een oerhollands energiebedrijf dat toegevoegde waarde heeft voor onze branche”, vertelt Jan ten Hoor, directeur RECRON Business. “Eneco is een van de schoonste energiebedrijven in Europa en kan  voorzien in de energiebehoeften van onze leden op een duurzame manier. En aangezien de meest duurzame energie, de energie is die niet wordt afgenomen, helpt Eneco bedrijven op een praktische manier met besparen”, aldus Ten Hoor.

Duurzaam ondernemen, dat levert op
Als Partner in Business zal Eneco onder andere duurzame producten en diensten zoals windenergie uit Hollandse windparken, Ecogas en zonnepanelen aanbieden aan de RECRON-leden. Waar wenselijk zal dit toegespitst zijn op de verschillende segmenten binnen de branche. Om onnodig energieverbruik te beperken, biedt Eneco de leden inzicht in hun energieverbruik en concrete advisering.

Collectieve dienstverlening
Naast belangenbehartiging en kennisontwikkeling, ontplooit RECRON nieuwe activiteiten die leiden tot rendementsverbetering van RECRON-recreatieondernemers. Met Eneco als Partner in Business verrijkt RECRON hiermee haar collectieve dienstverlening die zij haar leden aanbiedt.

Deel deze release

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn

Laatste nieuws