Rotterdam,
12
december
2012
|
15:49
Europe/Amsterdam

Toon nu ook op afstand te bedienen

App gelanceerd speciaal voor Toon klanten

Samenvatting

Met de mobiele dienst Toon op Afstand hebben bezitters van Toon vanaf deze week overal en altijd inzicht in hun actuele energieverbruik. Bovendien kan de klant, ook als hij niet thuis is, met één druk op de knop de thermostaat thuis bedienen en zo op afstand de temperatuur in huis regelen. Daarmee heeft de klant altijd grip op zijn energieverbruik.

Toon op Afstand

De nieuwe dienst is beschikbaar als app voor mobiele toestellen gebaseerd op iOS en Android. De apps zijn beschikbaar via de Apple App Store en Google Play. Voor andere toestellen is een web app (web portal geoptimaliseerd voor browsers op smartphones) beschikbaar.

Om gebruik te kunnen van de app is een update van de software op Toon nodig. Dit gaat gefaseerd. Bezitters van Toon krijgen de komende dagen bericht dat er een update klaar ligt. Pas als deze geïnstalleerd is, kan de app worden gebruikt.

Over Toon
Toon is een revolutionaire thermostaat van Eneco. Deze thermostaat regelt niet alleen de warmte in het huis, maar geeft ook op elk moment inzicht in het energieverbruik. Zo houdt de klant grip op zijn energiekosten. Actieve meldingen zorgen ervoor dat hij direct weet wanneer zijn energieverbruik hoger is dan verwacht. Zo kan de klant bewuster omgaan met zijn energieverbruik en zo bijbetalen op de jaarnota voorkomen.
Toon hangt midden in de huiskamer, zodat regelmatig het energieverbruik kan worden bekeken en vergeleken: per uur, dag, week, maand en jaar. Zo leert de klant waar pieken in zijn verbruik vandaan komen en kan hij sluipverbruik aanpakken. Zo houdt hij grip op zijn energiekosten. Hij kan direct bijsturen op zijn energieverbruik indien hij dat nodig vindt.
Toon is makkelijk te bedienen via het touchscreen en met de gratis app ook op afstand bedienbaar. Daarnaast biedt Toon talloze extra services, zoals gratis software updates, maar ook actuele weer- en verkeerinformatie.

Deel deze release

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn

Laatste nieuws