Leusden,
02
oktober
2015
|
13:18
Europe/Amsterdam

Slimme thermostaat Toon ook te koop bij KARWEI

Vanaf 6 november is Toon te koop bij alle KARWEI‐bouwmarkten in Nederland en op www.karwei.nl. Tot nu toe was Toon onder andere te koop via Eneco. Met KARWEI komt daar nu een grote retailpartner bij. Daarmee beschikt Eneco in één keer over 135 fysieke verkooppunten en een extra online verkoopkanaal.

Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie van KARWEI licht de motivatie van deze bijzondere samenwerking toe: “KARWEI maakt het klanten graag gemakkelijk. Of het nu gaat om praktisch advies bij doe‐het‐zelf klussen of tips voor de inrichting van het interieur. Een slimme tool als Toon past daar perfect bij. Wij helpen op deze manier onze klanten zo comfortabel en veilig mogelijk te wonen en grip te houden op de kosten. Eneco vindt bij KARWEI de ideale doelgroep: klanten die graag bezig zijn met hun huis en dat kostenbewust en duurzaam doen.”

Toon geeft 24 uur per dag inzicht in het energieverbruik en –kosten van de klant. Door dit inzicht, en de persoonlijke tips, kunnen klanten daardoor bewuster met energie omgaan en kosten besparen.Daarnaast is Toon op afstand te bedienen en met allerlei extra’s uit te bereiden, zoals slimme stekkers en een rookmelder. Toon is in combinatie met elke energieleverancier te gebruiken.