Rotterdam,
22
mei
2015
|
13:31
Europe/Amsterdam

Open Huis Eneco over zonnepanelen op grote daken

Samenvatting

Op donderdag 18 juni a.s. organiseert Eneco op haar kantoor in Rotterdam een Open Huis voor bedrijven en organisaties die aan de slag willen met zonnepanelen, zoals gemeenten, vastgoedbeheerders en andere eigenaren van grote dakoppervlakken.

Praktische vragen en misverstanden
Op die dag kunnen geïnteresseerden een-op-een in gesprek gaan met een van de zonnestroomexperts van Eneco. Adviseur Esther Zumpolle, ook aanwezig tijdens het Open Huis: ‘We merken dat naast particulieren ook steeds meer bedrijven en gemeenten met zonnepanelen aan de slag willen, maar tegen allerlei praktische vragen aanlopen over de toepassing in de eigen situatie en zaken als kosten, rendement en vergunningen. Ook leven er de nodige misverstanden, bijvoorbeeld dat je beter nog een paar jaar kunt wachten omdat de prijzen van de panelen nog sterk zouden gaan dalen. Tijdens het Open Huis kunnen we over dat soort zaken duidelijkheid geven en desgewenst een advies op maat uitbrengen.'

Aanmelden
Kosteloos aanmelden kan via de website van het Open Huis, waar een aantal misverstanden direct al uit de wereld wordt geholpen.