Rotterdam,
09
juli
2015
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nu bij Coolblue: intelligente thermostaat Toon te koop zonder energiecontract

Samenvatting

Nederlandse huishoudens die geen energiecontract hebben bij Eneco, kunnen vanaf vandaag tóch Toon aan de muur hangen en daarmee direct inzicht krijgen in hun eigen energieverbruik. Coolblue is het eerste kanaal waar de intelligente thermostaat voor iedereen te koop is. Voorheen was Toon alleen beschikbaar voor klanten van Eneco.

Toon geeft realtime inzicht in het energieverbruik thuis. Door dit inzicht krijg je grip op je kosten en kan er 10% op energiekosten worden bespaard. Je bedient de thermostaat op afstand via de bijbehorende app. Daarnaast communiceert Toon steeds meer met verschillende apparaten, voor een slim huis. Zoals het instellen van verlichting, een alert-dienst voor de rookmelder of slimme stekkers waarmee je apparaten op afstand bedient én waarmee je met Toon inzicht in het verbruik krijgt per apparaat.

De aanschafprijs is 275 euro. Dit is inclusief installatie door een erkend Eneco monteur. Maandelijks betaalt de consument een abonnement aan Eneco voor de slimme features van Toon. Eneco-klanten met een energiecontract krijgen een korting op het abonnement.

Kijk voor meer informatie op de site.

Eén op de vijf thermostaten in ons assortiment is een intelligente thermostaat. Maar liefst 55 procent van alle verkochte exemplaren is zo’n thermostaat. Ze zijn dus enorm populair. We zijn dan ook heel blij dat de Toon, marktleider op dit gebied, vanaf nu in ons assortiment is opgenomen.
Pieter Zwart, eindbaas bij Coolblue
Na 3 jaar gaan we voor het eerst Toon 'los' verkopen. En dat doen we graag met een van de meest vooraanstaande online retailers. Coolblue staat bekend om zijn hoogwaardige producten, efficiënte leveringsproces en uitstekende klantenservice. 
Erik van Engelen, directeur consumenten Eneco