Rotterdam,
27
januari
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

Vergelijken actueel energieverbruik met vrienden mogelijk

Nieuw: nu ook gamen met Toon

Samenvatting

Bezitters van Toon van Eneco kunnen vanaf deze week vrienden die ook Toon hebben, uitdagen om een battle aan te aan. De directe strijd zal duidelijk maken wie thuis het zuinigst –of het minst bewust- omgaat met energie. Ook kan een energiebesparingswedstrijd gehouden worden. Het is voor het eerst dat het mogelijk is met een interactieve thermostaat realtime het energieverbruik te vergelijken met bekenden.

Klanten kunnen de directe strijd aangaan met vrienden en bekenden, maar hebben ook de mogelijkheid hun energieverbruik op volledig anonieme basis te vergelijken met mensen die een soortgelijk huishouden hebben en ook Toon gebruiken. Vergelijk is zo extra interessant geworden en helpt de klanten om te laten zien hoeveel ze zouden kunnen besparen. Het verbruik krijgt hierdoor meer context en geeft daardoor meer inzicht.

Applicaties met een game-element zijn populair en worden steeds vaker toegepast. Het houdt in dat spelprincipes en speeltechnieken worden ingezet in een niet-spel context. Het vergroot de betrokkenheid van de gebruikers en helpt hen op speelse, competitieve wijze hun taken te vervullen.

Toon van Eneco is een revolutionaire thermostaat die ook inzicht geeft in het stroom- en gasverbruik thuis.

Het complete overzicht van verbeteringen van deze software update is hier te vinden