Rotterdam,
06
augustus
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Meer snelheid én persoonlijke instellingen dankzij grootste update Toon ooit

Samenvatting

Dankzij de grootste software update tot nu toe wordt Toon, de intelligente thermostaat van Eneco, sneller en kunnen Toon-gebruikers het touchscreen naar eigen smaak indelen. Vrijwel alle 145.000 gebruikers krijgen de komende weken de update aangeboden.

Eneco heeft Toon begin 2012 op de markt gebracht en heeft de bijbehorende software sindsdien een aantal keer verbeterd en uitgebreid met aanvullende opties, recentelijk nog met de mogelijkheid om de opbrengst van zonnepanelen inzichtelijk te maken. Met de huidige update worden ook het ontwerp en de snelheid van het touchscreen aanzienlijk verbeterd. Daarnaast kunnen Toon-gebruikers na de update zelf bepalen welke Toon-functies op het startscherm te zien zijn. En wordt het voor gebruikers met Slimme Stekkers of Philips Hue verlichting eenvoudiger om deze via Toon te bedienen.

Vrienden van Toon
De verbeteringen komen mede tot stand dankzij suggesties van deelnemers op het forum Vrienden van Toon, een online community van bijna 9.000 Toon-gebruikers.

Verdere ontwikkelingen
Aan de verbetering en uitbreiding van het Toon-platform wordt continu gewerkt. Zo is het sinds kort niet meer nodig om gas en elektriciteit bij Eneco af te nemen, om Toon aan te kunnen schaffen. Verder volgt eind augustus een koppeling van Toon aan rookmelders. In het najaar krijgen ook de klanten die gebruik maken van Zon op Toon en Ketelcomfort op Toon de update aangeboden. 

Periscope
Toon-gebruikers die benieuwd zijn naar de verbeteringen van Toon kunnen vandaag om 20.00 uur via @EnecoNieuws een live Periscope-videostream bijwonen waarin we de Toon-update en de nieuwe opties laten zien.