Rotterdam,
12
november
2014
|
09:17
Europe/Amsterdam

​Meer inzicht in energieverbruik via Eneco klanten-app

Samenvatting


Energiebedrijf Eneco heeft een nieuwe versie van haar klanten-app ‘Mijn Eneco’ beschikbaar gemaakt voor iOS en Android. De belangrijkste nieuwe functionaliteit is dat klanten met een slimme meter hun energieverbruik per dag, week of maand kunnen bekijken op de app.

Het is voor het eerst dat een groot energiebedrijf dit aan al haar klanten aanbiedt. Op dit moment beschikken al zo’n 150.000 van de ruim 2 miljoen klanten van Eneco over een slimme meter. De komende jaren zullen de netbeheerders de slimme meter aan alle Nederlandse huishoudens aanbieden. Klanten met een traditionele meter kunnen op de app hun verbruik per jaar inzien.

Een andere uitbreiding van de app is dat klanten nu ook kunnen zien wanneer de volgende jaarnota kan worden verwacht en kunnen eerdere jaarnota’s worden gedownload

Ook krijgen in deze versie MKB-klanten toegang tot de app, zodat ook zij met hun smartphone meterstanden kunnen doorgeven; het maandelijkse termijnbedrag kunnen inzien, verhogen of verlagen, en direct toegang hebben tot de klantenservice en storingsnummers van Eneco.

Download de app voor iOS en Android.

Meer info over de app hier.