ROTTERDAM,
15
december
2016
|
10:46
Europe/Amsterdam

Energie geven als kerstcadeau

De kerstactie ‘Geef Energie’ van Joyce en Gabriële

Joyce Prins en Gabriële Arens, vriendinnen uit Den Helder, zijn een kerstactie gestart ‘Geef Energie’. Ze roepen mensen op een donatie te doen om een gezin met een betalingsachterstand op de energierekening warm de winter door te helpen.

Eneco werkt graag mee om dit sympathieke initiatief mogelijk te maken. Meer informatie over de Kerstactie van Joyce en Gabriële staat op hun speciale Facebook-pagina: www.facebook.com/geefenergie

In Nederland zien we steeds meer gezinnen in financiële nood. Hulp komt vaak pas als het te laat is. Eneco ziet het als haar maatschappelijke plicht om zo goed mogelijk om te gaan met klanten die een betalingsachterstand hebben. Diverse initiatieven worden daarvoor genomen. We informeren klanten bijvoorbeeld tijdig via een herinnering of aanmaning over een betalingsachterstand en bespreken de betaalmogelijkheden. Eneco werkt nauw samen met gemeentes op het gebied van vroeg-signalering. En we zijn aangesloten bij verschillende landelijke werkgroepen die zich inzetten voor het gezin met een betalingsachterstand.

Meedoen aan de ‘Geef Energie’- actie
Donateurs die bij Eneco een bijdrage willen doen voor gezinnen met een achterstand op de betalingsregeling kunnen hun donatie tot 30 december 2016 overmaken naar NL35ABNA0640000207 ten name van 'NV Eneco beheer', onder vermelding van ‘Actie Geef Energie 2016’. Eneco verdeelt in samenwerking met de Energiebank de donaties onder gezinnen in nood.

Voor meer informatie of vragen over de Kerstactie, kunt u contact opnemen met Eneco via het telefoonnummer 010-8906902 (op werkdagen van 09.00 uur - 16.00 uur).