Rotterdam,
15
oktober
2021
|
15:35
Europe/Amsterdam

Japanse ambassadeur brengt bezoek aan Eneco

De Japanse ambassadeur in Nederland heeft vandaag een bezoek gebracht aan Eneco, samen met zijn vrouw Sabine Hornouchi en de heer Wataru Kikkawa, de eerste secretaris van de economische afdeling van de ambassade. De delegatie werd rondgeleid door Eneco’s Chief Cooperation and International Officer, de heer Hiroshi Sakuma, en zijn collega de heer Kentaro Fukuhara.

De groep bezichtigde het Nieuwe Waterweg windpark op land waarbij men tevens een kijkje nam in een van de torens. Het tweede deel van het bezoek vond plaats in het hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam, waar onder meer van gedachten werd gewisseld met Eneco’s CEO As Tempelman.

Tempelman: “We waren zeer verheugd om de Japanse ambassadeur, de heer Hidehisa Horinouchi, zijn vrouw Sabine Hornouchi en de heer Wataru Kikkawa te mogen ontvangen. Wij hebben altijd goede en vruchtbare betrekkingen onderhouden met Japanse bedrijven. Uiteraard zijn deze relaties verder versterkt toen Mitsubishi Corporation en Chubu Electric Power onze gewaardeerde Japanse aandeelhouders werden. Het bezoek van de ambassadeur onderstreept hoe waardevol deze banden zijn.”