Rotterdam,
18
juli
2014
|
09:57
Europe/Amsterdam

Filemon Wesselink laat dromen uitkomen tijdens Eneco Tour

Samenvatting

Op 11 augustus start de tiende editie van de Eneco Tour, de grootste profwielerronde van de Benelux. TV- en radio-persoonlijkheid  Filemon Wesselink zal hierbij - voor het eerst- een bijzondere ambassadeursrol vervullen. Wesselink, zelf groot wielerfan, laat namelijk, elke dag dromen uitkomen voor lokale en regionale wielerfans.

Eneco Tour

Dit kunnen lang gekoesterde eigen dromen zijn, maar kan ook een droom voor een ander zijn. Dromen als een exclusief ontbijt met een bekende wielrenner, een halve wielerploeg op ziekenbezoek krijgen, een ontmoeting met de ritwinnaar na de prijsuitreiking of hier een blokje mee om fietsen. Elke droom wordt in overweging genomen en er wordt alles aan gedaan om de leukste, ontroerendste, grappigste of meest aansprekende dromen in vervulling te laten gaan.

Wielerfans kunnen vanaf 28 juli 2014 hun droom via social media bekendmaken. Dat kan door de speciale hashtag #wielerwens te gebruiken. De organisatie maakt per vertrek- en aankomstlocaties een selectie. Deze dromen gaan dan ook écht uitkomen. Op een aantal locaties zal Filemon de dromen zelfs komen filmen. Deze Random Acts of Kindness maken samen met ambassadeur Filemon Wesselink, de Eneco Tour een ware beleving voor haar Fans.

Filemon Wesselink is zelf fanatiek wielerfan. Ook zijn vader was wielrenvolger, waardoor Filemon al op jonge leeftijd in aanraking komt met de wielersport.  Thuis had hij ook vaak de tv op wielrennen staan, terwijl hij werkte aan opdrachten van zijn kunstacademie. Ook zien we Filemon terug tijdens de Tour de France.  Filemon observeert dit jaar de Laaglanders. Het ligt dan ook voor de hand dat hij ook tijdens de Eneco Tour een belangrijke rol zal spelen.

Met zijn kennis, maar ook zijn voorliefde voor de wielersport, is Fillemon volgens de organisatie van de Eneco Tour dé aangewezen persoon voor deze klus. Daarnaast is Filemon recht voor zijn raap en durft eerlijke vragen te stellen. Dit alles, in combinatie met zijn enthousiasme, zorgt voor een perfecte formule aan droomvervullingen.