Rotterdam,
21
oktober
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Eneco treedt terug als sponsor Ronde Groene Hart

Fietsen blijft centraal staan in de sponsoring van het energiebedrij

 


Energiebedrijf Eneco zal in 2011 niet meer optreden als hoofdsponsor van de eendaagse wielerwedstrijd Ronde van het Groene Hart (UCI 1.1) die in het voorjaar tijdens de Maand van het Groene Hart wordt gehouden. Eneco legt het accent van haar wielersponsoring nog meer op de Eneco Tour en het recreatieve fietsen.

Eneco werd in 2009 hoofdsponsor van de Ronde van het Groene Hart. Het energiebedrijf zorgde er zo voor dat het evenement succesvol gecontinueerd kon worden. Ook in 2010 trad Eneco als hoofdsponsor op.

Het energiebedrijf wil nu met haar sponsoractiviteiten meer de koppeling leggen met het dagelijkse en recreatieve fietsen als duurzame manier van voortbewegen. Na intensief overleg en beraad is het besluit genomen om geen overeenkomst meer aan te gaan voor het wielerevenement dat op 20 maart 2011 in het Groene Hart en de Randstad gepland staat. Eneco kijkt met positieve gevoelens en waardering terug op de samenwerking en hoopt dat tijdig een nieuwe hoofdsponsor kan worden aangetrokken.