22
mei
2013
|
10:00
Europe/Amsterdam

Eneco Installatiebedrijven zet activiteiten voort van InstallatieTechniek Apeldoorn

12.000 klanten blijven verzekerd van goede service

Samenvatting

Eneco Installatiebedrijven heeft de service activiteiten voor alle 12.000 klanten van het in april failliet verklaarde InstallatieTechniek Apeldoorn (ITA) overgenomen. Daarover is overeenstemming bereikt met de curator van de Romijnders Groep, waarvan ITA een onderdeel was.

Met deze overname zijn de betrokken klanten verzekerd van een prima voortzetting van onderhoud en vernieuwing van hun technische installaties, zoals cv-ketels en ventilatiesystemen. Eneco Installatiebedrijven heeft een jarenlange ervaring in dit werk en breidt met deze overeenkomst haar activiteiten van haar regiobedrijf voor Midden Nederland met zo’n 10% uit. Het van ITA overgenomen werk zal vanuit de oude vestiging van ITA, in Apeldoorn worden gecoördineerd. Eneco Installatiebedrijven blijft voor ITA klanten bereikbaar op telefoonnummer 055-5422422.

Eneco Installatiebedrijven Midden zorgt met ruim 300 medewerkers in de regio Utrecht, ’t Gooi, Apeldoorn en Arnhem e.o. voor  installatie, service en onderhoud van cv-ketels, geisers, zonne-boilers en zonnepanelen. Bovendien verzorgt het veiligheidskeuringen, Energielabels en Energie Prestatie Adviezen en elektriciteitswerkzaamheden.