Rotterdam,
15
oktober
2020
|
08:45
Europe/Amsterdam

Eneco beste reputatie nutsbedrijven in MT500

Eneco heeft in de MT500, het jaarlijkse reputatieonderzoek onder managers, bestuurders en leidinggevenden, de hoogste score behaald in de categorie ‘nutsbedrijven’. Dat maakt MT, de organisator van het onderzoek, vandaag bekend. Het onderzoek werd uitgevoerd door het Centre for Business Innovation van de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam).

Het onderzoek werd uitgevoerd onder branchegenoten (peers). Zij werden gevraagd om bedrijven te scoren op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering, goed werkgeverschap en duurzaamheid. Daarbij werd hen gevraagd om een top-3 van bedrijven door te geven. Op basis van deze scores en het aantal respondenten dat Eneco in hun top-3 plaatsten haalde Eneco in de categorie ‘nutsbedrijven’ de eerste plaats.

Frank van Rees, directeur Eneco Zakelijk, zegt: “De energietransitie is voor ondernemers onzeker, omvangrijk en onafwendbaar. We zien dat onze klanten stappen willen maken in de energietransitie, ieder met eigen drijfveren én hulpvragen. Wat alle ondernemers kenmerkt is dat ze daarbij op zoek zijn naar concreet handelingsperspectief. Eneco helpt de ondernemer in de energietransitie op de wijze die past bij zijn doelstellingen. Onze kennis zetten we in voor de zakelijke klant die wil en moet verduurzamen.”

Het MT500 reputatieonderzoek werd dit jaar voor de 20e keer georganiseerd. Voor meer info zie: https://www.mt.nl/bijlagen/business-stories/eneco