Beverwijk,
22
augustus
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Duurzaam ondernemen met TES en EnecoEneco GroenLicht: besparen zonder te investeren

Samenvatting

TES (Total Energy Solutions) B.V., al 11 jaar toonaangevend en onafhankelijk adviseur op het gebied van energiebesparende verlichtingsoplossingen, start een samenwerking met Eneco. Het concept GroenLicht is eenvoudig voor bedrijven: nu niet de lasten, maar wel de lusten. Met de energie die wordt bespaard, betaalt men de investering terug.

Duurzaam ondernemen waarmaken
Duurzaam Ondernemen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn de laatste jaren steeds prominenter aan de orde binnen het bedrijfsleven en dat zal ook zo blijven de komende jaren. Investeren in duurzaamheid zal zeker leiden tot kwaliteitsverbetering en winst voor organisaties. Met het concept GroenLicht bieden TES en ENECO bedrijven de mogelijkheid om de huidige verlichting te vervangen door een energiezuinig alternatief, zónder dat men daar zelf een investering voor hoeft te doen. Zo kunnen organisaties bezuinigen zonder te investeren en financieren op basis van toekomstige besparingen. Indien er meer bespaard wordt, dan er nodig is om de nieuwe verlichting te financieren, dan is de overige besparing direct voor de klant. Zo zetten we ‘samen verduurzamen’ in een heel nieuw licht.

Nu niet de lasten, wel de lusten
Het principe van Eneco GroenLicht is dit eenvoudig. Op veel locaties is verlichting een belangrijk (onder)deel van het energieverbruik. Zeker daar waar de verlichting vaak 24/7 brandt. Eneco GroenLicht is een laagdrempelig en financieel aantrekkelijke manier om aanzienlijk op de energiekosten van dergelijke locaties te besparen. Als preferred supplier van Eneco Business, inventariseert en bewijst TES doormiddel van een testopstelling op locatie, dat bedrijven makkelijk 50-80% kunnen besparen op oude TL-verlichting. Vooraf krijgen bedrijven dus duidelijk inzicht in de mogelijke besparingen en de financiering is geregeld in een helder en bondig contract. In praktische zin wordt de klant geheel ontzorgd. Ook de installatie wordt verzorgd en Eneco blijft uw enige aanspreekpunt. Per saldo kost het een bedrijf niets en op termijn levert het veel geld op.