Rotterdam ,
25
februari
2013
|
10:45
Europe/Amsterdam

MVO Nederland en Eneco starten campagne Samen veranderen

Duurzaam samenwerkende ondernemers kunnen rol in film winnen

MVO Nederland en energieleverancier Eneco zijn samen een filmreeks ‘Samen veranderen’ gestart  om inspirerende voorbeelden te delen van ondernemers die dankzij een slimme coalitie hun bedrijf of keten hebben verduurzaamd. Duurzaam samenwerkende ondernemers kunnen middels een actie op Facebook kans maken op een gratis plaats in de serie. Op bit.ly/samenveranderen kunnen zij een korte pitch achterlaten waarin zij beschrijven met wie zij een duurzame samenwerking zijn aangegaan en waarom die coalitie een plek t.w.v. 2.500 euro in ‘Samen veranderen’ verdient.

Om zeker te zijn van een plek in de top 3 moeten zij vervolgens zo veel mogelijk ‘likes’ verzamelen. De wedstrijd loopt tot en met 17 april 2013. Een jury, bestaand uit Karen Miedema, manager Marketing van Eneco Business, en Irenka van den Hout, hoofd Communicatie van MVO Nederland, maakt op 22 april de uiteindelijke winnaar bekend. Het eerste deel van ‘Samen veranderen’ is te bekijken op www.mvonederland.nl/samenveranderen. “Samen veranderen is het motto van MVO Nederland,” licht directeur Willem Lageweg van MVO Nederland de titel van dit filmproject toe. “Een snelle transitie naar een duurzame samenleving wordt met de dag urgenter. De kansen die dit aan ondernemers biedt nemen in hoog tempo toe. Om die kansen te verzilveren is samenwerking cruciaal. Deelname aan deze wedstrijd is een mooie manier om de buitenwereld te vertellen over de MVO-inspanningen van je bedrijf, een promotiekans voor beide samenwerkingspartners!”

“Veranderen doe je samen,” beaamt Karen Miedema, manager Marketing van Eneco. “We hebben een verantwoordelijkheid om samen de goede dingen te doen. Een toekomst met duurzame en betaalbare energie voor iedereen, waar bedrijven sámen met hun omgeving en medewerkers aan werken: daar geloven we bij Eneco al jaren in. Dat Eneco de filmreeks ‘Samen veranderen’ sponsort, komt dan ook niet uit de lucht vallen.”