Rotterdam,
12
november
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Benoeming Marc van der Linden tot lid Raad van Bestuur Eneco

Samenvatting

Marc van der Linden is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Eneco; zijn benoeming gaat in per 1 december 2012. Hiermee vervangt hij Jurriaan Ruys die, na het plotselinge overlijden van Douwe Kras in december 2011, deze functie sinds 1 januari 2012 ad interim bekleedde.

Marc (40) is sinds 1997 in dienst van Eneco en is momenteel directeur van de business unit Eneco Wind. Hiervoor was hij onder andere directeur van de business unit Eneco Installatiebedrijven en directeur Eneco Energy Projects.
Binnen de Raad van Bestuur zal de portefeuille van Marc bestaan uit de business units Eneco Warmte en Koude, ESES (Eneco Strategic Energy Solutions), Eneco Installatiebedrijven, Ecofys, Stedin en Joulz.
Marc studeerde Economie aan de Universiteit van Tilburg. Hij is getrouwd en houdt van fietsen, voetbal, skiën en reizen.

Jurriaan Ruys beëindigt per 1 januari 2013 zijn rol als interim lid van de Raad van Bestuur van Eneco en continueert zijn rol als partner bij McKinsey & Company. De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen zijn Jurriaan zeer erkentelijk voor zijn inzet.

Deel deze release

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn

Laatste nieuws