ROTTERDAM,
21
april
2015
|
11:00
Europe/Amsterdam

Altijd de beste deal voor ondernemers bij Eneco

Samenvatting

Eneco heeft voor ondernemers in het MKB een nieuwe energieservice: de MKB Meevaller. De Meevaller biedt zowel de voordelen van een vast als flexibel energiecontract. Hierbij kan de ondernemer altijd kiezen voor lagere prijzen voor stroom en gas, zonder vaste contractperiode. 

Als de stroom- en/of gasprijzen dalen, en Eneco haar tarieven heeft verlaagd, dalen de tarieven van de MKB Meevaller mee. Eenmaal gekozen, blijven deze tarieven staan voor een maximale tariefperiode van twee jaar, ook al stijgen de prijzen weer. Op deze manier wordt de MKB-er beschermd tegen prijsstijgingen en profiteert hij ook van de prijsdalingen. Een MKB-adviseur van Eneco houdt de ondernemer per kwartaal per email op de hoogte van de prijzen en geeft een persoonlijk advies aan ondernemers. Als de prijzen daar aanleiding voor geven, kan de klant kiezen voor lagere (gegarandeerde) tarieven.

De MKB Meevaller geldt voor zowel groene stroom als gas en er gelden geen kleine lettertjes of bindende voorwaarden, geen opzegtermijn of boetes.

De MKB Meevaller past in de strategie waarbij Eneco ondernemers wil faciliteren in de vooruitgang van hun bedrijfsvoering. Het geeft hen de vrijheid die bij ondernemen past en ontzorgt hen op het gebied van energie.